Livsstil og forbrug

Få inspiration og gode tilbud på Bolidage messen i weekenden i Hillerød

Der venter to insprationsfyldte dage på Boligdage messen, som afholdes i den kommende weekend i Royal Stage i Hillerød.

Er du klar til at lade dig inspirere og opdage de nyeste trends inden for indretning, boligforbedring, livsstil, interiør og design? Så er der rig mulighed for oplevelser på Boligdage messen, som afholdes i den kommende weekend i Royal Stage i Hillerød.

De mange udstillere står klar til at forvandle dine boligdrømme til virkelighed. Uanset om du leder efter ideer til at forfriske dit hjem, ønsker tips til livsstilsforbedringer eller bare vil forkæle dig selv med lækre delikatesser, har vi det hele samlet ét sted!

På scenen kan du for eksempel møde KUBIKBOLIG, som er en familiedrevet virksomhed, der gennem de sidste 20 år har forvandlet og defineret bæredygtig boligindretning i Danmark.

Du kan også møde Nordsjællands Politi afholder et oplæg om IT-kriminalitet & Indbrudssikring.

Søger du bolig i et af de mest eftertragtede og dynamiske boligområder i Danmark, så kan du få gode input fra Home Hillerød, som præsenterer: Aktuel Situation på Boligmarkedet i Nordsjælland.

Du kan også få smagoplevelser i luksus spiritus og kvalitetsvine under overskriften “Mere end Bare Smag” hos BTB Vin & Spiritus som er en af messens udstillere med dyb passion for kvalitetsvine og spiritus, du måske aldrig har hørt om.

• Nyheder og inspiration til dit hjem
• Opdag skønheds- og livsstilstrends
• Find unikt interiør og design
• Smag på lækre delikatesser

Messen er en oplagt mulighed for at møde eksperter, finde gode tilbud og skabe forbindelser i en atmosfære fyldt med energi og kreativitet.

Kommentarer